Geboortelijst KVG (t)huis

Het Algemeen Secretariaat van KVG, oftwel Huize Mathieu Van Gorp, is gelegen in de Arthur Goemaerelei in Antwerpen. Dat weten alle KVG-ers wel. Nadat we 40 jaar gebruik hebben gemaakt van deze kantoren waren de ruimtes helemaal uitgeleefd en voldeden deze niet meer aan de nieuwe normen. Daarom besloot de raad van bestuur van KVG vzw (met vertegenwoordigers van KVG, Gezin en Handicap, absoluut, KVG-Vorming en Jong-KVG) om te investeren in een grote en grondige verbouwing. Zo kan KVG de toekomst weer mooi tegemoet.

De verbouwingswerken zijn van start gegaan in maart 2019, een jaar later zouden we hier terug moeten kunnen intrekken. Best snel, als je bedenkt dat één van de twee panden volledig afgebroken wordt en het andere wordt herleid tot de blote bakstenen!

         

Fondsenwerving

Koken kost geld natuurlijk, en een grondige verbouwing als deze ook. Daarom zijn we op zoek naar bijkomende financiering om deze verbouwing te kunnen realiseren.

Koop een stukje van het Algemeen Secretariaat

Een grondige verbouwing kost veel geld. Wil je een steentje bijdragen? Wil je mee jouw stempel drukken op het interieur van het KVG huis? Dit is jouw kans!

         

Totaal: € -
Als je minstens 40 euro schenkt aan KVG, dan krijg je van dit bedrag een deel terug via je aangifte van de belastingen. Afhankelijk van je inkomen krijg je door belastingaftrek tot de helft van je gift terug.

         

Trooper

Koop je al eens iets online? Dan kan je, zonder iets extra te betalen, ons toch een stukje steunen! Als je via de KVG trooperwebsite doorsurft naar je geliefde webshop, dan draagt deze shop enkele % van je aankoop bij aan onze werking. Het kost jou niets, voor een vzw zoals ons kan het een groot verschil maken.

trooper.be/KVGgroep

GoFundMe

GoFundMe is een online donatie-platform, waarop je geld kan inzamelen. Van natuurrampen tot dierenspeeltjes, alles passeert de revue. Dus ook daar hebben we een stekje opgezet, ingeval iemand ons langs die weg wenst te steunen!

gofundme.com/KVGgroup

Theme by Anders Norén