75 jaar KVG!

In 2020 bestaat KVG 75 jaar, dat kunnen we niet ongemerkt laten voorbijgaan!

Net na de Tweede Wereldoorlog slaan Mathieu Van Gorp en enkele andere personen met een handicap de handen in elkaar om samen voor hun rechten op te komen. Op 8 juli 1945 vindt in Antwerpen de officiële stichtingsvergadering van de Katholieke Vereniging voor Gebrekkigen en Verminkten (KVGV) plaats. Voor het eerst in ons land nemen personen met een handicap zelf hun lot in eigen handen. Lees meer in onze historiek en het hele jaar 2020 in Handiscoop.

Verjaardagsfeest uitgesteld, maar we blijven vieren!

Het zat er al even aan te komen. Heel wat evenementen in de komende maanden worden afgelast of verplaatst. Nu is het ook zover voor ons groot KVG-feest: 75 jaar KVG zal niet doorgaan op 16 mei 2020. De veiligheid en gezondheid van onze leden en vrijwilligers staan voorop. Aangezien we die niet konden garanderen, was er voor ons geen mogelijkheid meer om dit evenement op een verantwoorde manier te laten doorgaan.

We namen de beslissing in samenspraak met Planckendael en we zijn samen met hen en alle betrokkenen al op zoek naar een nieuwe datum. Wees dus maar verzekerd: van uitstel komt geen afstel! Je hoort ons dus zo snel mogelijk weer met een nieuwe datum.

Ondanks het uitstellen van ons verjaardagsfeest hopen wij er samen met jullie toch nog een fantastisch verjaardagsjaar van te maken!

T-shirts te koop!


Voor wie onze verjaardag dit jaar toch nog mee wilt vieren en op ons groot verjaardagsfeest in Planckendael (op een nieuwe datum) wilt verschijnen in een mooie outfit, hebben we wel nog goed nieuws. De 75 jaar KVG T-shirts zullen nog steeds verkocht worden! Deze kosten € 7 per T-shirt.

Wil je graag zo’n T-shirt? Geef je gegevens hieronder door en dan krijg jij in september een mooi T-shirt van ons!

Maattabel

Mannen

Maat Breedte borsthoogte Lengte
S 50 69
M 53 72
L 56 74
XL 58 76
XXL 62 78

Vrouwen

Maat Breedte borsthoogte Lengte
S 41 60
M 44 62
L 47 64
XL 50 66
XXL 53 68

We bundelen nu de gegevens van iedereen die interesse heeft. Voor we effectief gaan bestellen nemen we nog even contact met je op om er zeker van te zijn dat je deze nog wil. We mikken erop om deze in september aan iedereen te bezorgen.

Mannen T-shirts

Vul hieronder het aantal in per maat. Wens je er geen te bestellen, laat het veld dan leeg!

Vrouwen T-shirts

Vul hieronder het aantal in per maat. Wens je er geen te bestellen, laat het veld dan leeg!

Heb je nog opmerkingen? Wil je een kleinere of grotere maat? Laat het ons weten!

Theme by Anders Norén