Word lid

Wil jij de stem van personen met een handicap luider doen klinken en genieten van tal van ledenvoordelen?

Voor een heel jaar betaal je 25 euro als individueel lid of 37,5 euro voor het volledige gezin.

De voordelen en commerciële kortingen  zorgen ervoor dat jij en/of het hele gezin het lidmaatschap snel terugverdient. Doen!

Ik word lid!

Vul hieronder je naam en je adres in en wij bezorgen je een kennismakingspakket met het rekeningnummer om het lidgeld te storten.

  Jouw gegevens

  Achternaam *

  Voornaam *

  Straat en huisnummer *

  Postcode *

  Gemeente *

  Telefoon

  GSM

  E-mailadres *

  Geboortedatum *

  Handicap

  GeenAutismeBlind of slechtziendChronische ziekteDoof of slechthorendLichamelijkMeervoudigNiet aangeboren hersenletselVerstandelijk

  Jouw gezinsleden

  Indien je nog bijkomende gezinsleden wil aansluiten, gelieve dan telkens hun achternaam, voornaam, geboortedatum en eventuele handicap door te geven.

  Jouw lidmaatschap

  Als je lid wordt van KVG sluit je sowieso aan bij KVG-Vorming, de sociaal-culturele vereniging. Je kan lid worden bij de regio waarin je woont of aansluiten bij een lokale afdeling. Als je hiervoor kiest kan je dat hieronder aanduiden.

  Je kan bijkomend ook lid worden van Gezin en Handicap, waardoor je ook alle informatie over hun aanbod in de bus krijgt.

  Ja graag!

  Welke digitale nieuwsbrieven ontvang je graag?

  Gazet van de wet (Actualiteit en standpunten)Infomomenten en vormingInspiratie voor inspiratieJonge gezinnenVakantie en vrije tijd

  Ledentijdschrift Handiscoop

  Hoe ontvang je ons ledentijdschrift graag?

  In gedrukte versieAls PDF (digitaal)Als Daisy-schijf

  Privacy

  Om lid te kunnen worden vragen we graag uw toestemming om uw persoonlijke gegevens te verwerken.

  Gegevens over leden worden nooit doorgegeven aan personen of organisaties buiten KVG. In overeenstemming met de wet hebt u het recht om uw gegevens in te kijken en om ze te laten wijzigen of verwijderen. KVG werkt conform de GDPR, meer informatie kan u nalezen in onze privacyverklaring. *
  Ja, KVG mag mijn gegevens verwerken

  Theme by Anders Norén