Publicaties

De KVG-groep geeft verschillende brochures en tijdschriften uit. Hiermee houden we je op de hoogte van de actualiteit of bieden we je extra informatie over thema’s die in het dagelijkse leven van personen met een handicap aan bod komen.

Daarnaast hebben we ook nog verschillende digitale nieuwsbrieven, zoals de Gazet van de Wet.
Vul je gegevens in en vink aan welke nieuwsbrieven je wil ontvangen in je mailbox!

Brochures

KVG maakte brochures over verschillende thema’s. Tegemoetkomingen, verhoogde kinderbijslag, snoezelen, opvoeding, …
Vind ook jouw gading in ons aanbod.

Handiscoop

Handiscoop is het driemaandelijkse ledenblad van KVG waarin we je meenemen in de actualiteit, duiding geven over wetgeving en waarin de beleving van mensen met een handicap en hun omgeving centraal staat. Lees meer.

Gazet van het Budget

Bijstandsorganisatie absoluut vzw heeft haar eigen ledenblad.
Wil je meer informatie over PAB of PVB? Of ben je op zoek naar concrete tips over hoe je moet werken met je budget? In de Gazet van het Budget lees je het laatste nieuws, de beste tips, getuigenissen, aankondigingen van workshops, … allemaal in het kader van PAB/PVB.

Open kijk

Open Kijk is de KVG-vrijwilligersnieuwsbrief. Open Kijk informeert, dialogeert en inspireert. KVG-vrijwilligers krijgen het zes keer per jaar hun mailbox. Ben je KVG-vrijwilliger en ontvang je nog geen Open Kijk? Typ je emailadres in en klik op schrijf me in! Zo zit de volgende Open Kijk binnenkort in jouw mailbox.


Theme by Anders Norén