Publicaties

De KVG-groep geeft verschillende brochures en tijdschriften uit. Hiermee houden we je op de hoogte van de actualiteit of bieden we je extra informatie over thema’s die in het dagelijkse leven van personen met een handicap aan bod komen.

Daarnaast hebben we ook nog verschillende digitale nieuwsbrieven, zoals de Gazet van de Wet.

Klik op een publicatie om er meer over te weten te komen.

Brochures

KVG maakte brochures over verschillende thema’s. Tegemoetkomingen, verhoogde kinderbijslag, snoezelen, opvoeding, …
Vind ook jouw gading in ons aanbod.

Handiscoop

Handiscoop is het tweemaandelijkse ledenblad van KVG waarin we je meenemen in de actualiteit, duiding geven over wetgeving en waarin de beleving van mensen met een handicap en hun omgeving centraal staat. Kom er hier alles over te weten.

Gazet van het Budget

Bijstandsorganisatie absoluut vzw heeft haar eigen ledenblad.
Wil je meer informatie over PAB of PVB? Of ben je op zoek naar concrete tips over hoe je moet werken met je budget? In de Gazet van het Budget lees je het laatste nieuws, de beste tips, getuigenissen, aankondigingen van workshops, … allemaal in het kader van PAB/PVB.

Open kijk

Open Kijk is het KVG-vrijwilligerstijdschrift. Open Kijk informeert, dialogeert, zet aan tot … KVG-vrijwilligers krijgen het vier keer per jaar in de brievenbus. Open Kijk kan ook per e-mail verstuurd worden voor wie dit praktischer is. Ben je KVG-vrijwilliger en ontvang je nog geen Open Kijk?
Neem contact met ons op.

Theme by Anders Norén