Is jouw budget aangepast of ben jij je budget verloren? Kom naar onze infosessies!

Kreeg je eind 2019 van het VAPH een brief over een daling, een stijging of omzetting van je budget naar rechtstreeks toegankelijke hulp? Hoog tijd om de organisatie van je zorg en ondersteuning te herbekijken. Ga niet over één nacht ijs. Wij kunnen je hierbij helpen.

Je zit wellicht met heel wat vragen. Dringende vragen, maar ook vragen waar je een antwoord op zoekt op de langere termijn. De wijziging van je budget, is de zogenaamde ‘correctiefase 2’. Wat is het precies? Hoe organiseer ik in de toekomst mijn zorg en ondersteuning met mijn nieuw budget? Of zonder budget?

Onze infosessies zetten jou op weg.

Denk je al veel antwoorden te hebben? Misschien kan je toch nog iets bijleren waardoor je meer haalt uit je budget of je ondersteuning en zorg in de toekomst beter rond krijgt. Wij proberen je met ons team zoveel mogelijk een antwoord te bieden op al je vragen.

Ook kunnen anderen wellicht vooruit gaan met jouw ervaring. Je bent van harte welkom om je vragen en ervaring te delen met andere personen met een persoonsvolgend budget.

De infosessies zijn gratis maar vooraf inschrijven is verplicht. Heel wat mensen staan je te woord om jouw specifieke situatie te bekijken: deskundige medewerkers van de infoloketten KVG-Vraagwijzer, Gezin en Handicap en VFG-Wegwijzer, maar ook experten uit een Bijstandsorganisatie, een Dienst Ondersteuningsplan, enz

Heb je vragen over de inhoud van de infosessies? Je kan terecht bij onze collega’s van Vraagwijzer.

Inschrijven voor de infosessie

Omdat deze infosessies een samenwerking zijn tussen verschillende diensten, worden de inschrijvingen gecentraliseerd bij onze collega’s van VFG. Je kan bij hen inschrijven via mail of telefoon, op deze pagina.