Beste KVG-leden, -vrijwilligers en -sympathisanten,

Het zat er al even aan te komen. Heel wat evenementen in de komende maanden worden afgelast of verplaatst. Nu is het ook zover voor ons groot KVG-feest: 75 jaar KVG zal niet doorgaan op 16 mei 2020. De veiligheid en gezondheid van onze leden en vrijwilligers staan voorop. Aangezien we die niet konden garanderen, was er voor ons geen mogelijkheid meer om dit evenement op een verantwoorde manier te laten doorgaan.

We namen de beslissing in samenspraak met Planckendael en we zijn samen met hen en alle betrokkenen al op zoek naar een nieuwe datum. Wees dus maar verzekerd: van uitstel komt geen afstel! Je hoort ons dus zo snel mogelijk weer met een nieuwe datum.

Iedereen die zich al ingeschreven had, zal het inschrijvingsgeld terug krijgen. Ook het bedrag van de mogelijk bestelde T-shirts zal terug gestort worden.

Voor wie onze verjaardag dit jaar toch nog mee wilt vieren en op ons groot verjaardagsfeest in Planckendael (op een nieuwe datum) wilt verschijnen in een mooie outfit, hebben we wel nog goed nieuws. De 75 jaar KVG T-shirts zullen nog steeds verkocht worden! Wil je graag zo’n T-shirt? Geef je gegevens dan door via onze website en dan krijg jij in september een mooi T-shirt van ons!
Heb je hierover nog een vraag? Stel ze dan gerust via 75jaar@kvg.be

Ondanks het uitstellen van ons verjaardagsfeest hopen wij er samen met jullie toch nog een fantastisch verjaardagsjaar van te maken!

Verzorg jezelf en elkaar.
Tot binnenkort,
Het KVG-team