In de kijker

Op onze gloednieuwe BUDDY-site kan je niet alleen op zoek naar een buddy om samen op stap te gaan in jouw vrije tijd maar evenzeer zoeken naar een oppasser of vervoersbuddy.

Is het toch te moeilijk om dit alleen te doen? Kom dan langs in onze regionale secretariaten bij onze BUDDY-matchers. Zij zullen de nodige ondersteuning bieden.

Hou zeker onze website www.kvgbuddy.be in de gaten!

75 jaar KVG

Het zat er al even aan te komen. Heel wat evenementen in de komende maanden worden afgelast of verplaatst. Ook ons groot 75 jaar KVG-feest wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Meer informatie lees je hier.

T-shirts bestellen kan wel nog, zo blijven we vieren! Dat kan hier.

 

Bakweek 12-18 oktober

Onze vereniging bestaat 75 jaar! Het coronavirus stak een stokje voor ons verjaardagfeest. Ook heel wat andere activiteiten kunnen nog steeds niet doorgaan op de wijze waarop we dat gewoon waren. Maar corona krijgt ons niet uit elkaar! KVG bekokstoofde een activiteit die jullie zeker zal smaken en die je kan beleven vanuit je eigen kot!

In een feestjaar mag een feestgebak niet ontbreken. Daarom organiseert KVG van 12 tot 18 oktober een heuse bakweek. Lees er hier alles over!

Theme by Anders Norén